Buat dan Hantar Beratus-ratus Invois dengan RejekiPulsa, Hanya 5 Minit

Rejekipulsa.com – Buat dan Hantar Beratus-ratus Invois dengan RejekiPulsa, Hanya 5 Minit

#Buat #dan #Hantar #Beratusratus #Invois #dengan #RejekiPulsa #Hanya #Minit

Bacaan Lainnya

Secara purata, pemilik perniagaan menghabiskan 10 minit membuat invois mengikut Dokka. Cepat menarik perhatian? Tidak sama sekali, bagaimana jika kita perlu membuat ratusan atau bahkan ribuan invois pada satu masa.

Ini boleh menghalang proses pembayaran dengan kesan ke atas aliran tunai perniagaan. Untuk memudahkan anda, RejekiPulsa mempunyai ciri invois berbilang. Pemilik perniagaan boleh membuat berbilang invois jualan/pembelian dalam satu proses sahaja!

Temui Ciri Invois Pukal RejekiPulsa

Ciri ini direka bentuk untuk pemilik perniagaan dengan volum transaksi yang tinggi. Dengan cara itu, proses membuat invois dalam kuantiti yang banyak boleh dilakukan dalam satu proses.

Baca Juga: Faedah Menggunakan Pembayaran Pukal RejekiPulsa untuk Pembayaran Perniagaan

Kelebihan Kertas Invois Pukal.id

  • Secara praktikal, isikan sahaja
    Isi sahaja data invois, maka ia akan dibuat secara automatik.
  • Boleh bayar sekali gus
    Ia juga disambungkan kepada ciri pembayaran berbilang, anda boleh membayar berbilang invois sekaligus, untuk maklumat lanjut, klik di sini.
  • Disenaraikan di suatu tempat
    Anda boleh menyemak invois di satu tempat, ia lebih praktikal dan boleh disemak oleh mereka yang terlibat (pasukan kewangan/pengurus kewangan/pemilik).

Cara Menggunakan Invois Pukal di RejekiPulsa

  • Masuk ke menu jualan untuk invois jualan atau pembelian untuk invois pembelian.

  • pilih muat naik berbilang invois. kemudian, Muat turun templat invois pada halaman seterusnya

  • Isikan data mengikut julat yang diberikan

  • Jika ya, pilihnya muat naik invois jualan

  • klik teruskan, kemudian semak invois yang dipilih dan teruskan lagi.

Baca Juga: Cara Membayar Berbilang Invois Hanya Dalam 5 Minit di RejekiPulsa!

Tahniah, proses invois pukal telah selesai. Pastikan itu Nama pelanggan yang dimasukkan dalam Excel sepadan dengan nama rakan kongsi yang sudah ada dalam akaun anda. Belum menggunakan RejekiPulsa lagi? Daftar sekarang dan rasai kemudahannya!

Catatan terkini Daniel Nugraha (lihat semua)

[ad_2]

Pos terkait